Což takhle dát si ne špenát ale krysu?


Do Číny se chystám příští rok kvůli dvoum věcem: Tai-chi a neuvěřitelná kultura (včetně čaje a jídla) s  hlubokou tradicí, ke které chovám velkou úctu. Nicméně některé věci mě v asijské a blýzkovýchodní kuchyni odstrašují již na první pohled. A myslím, že nebudu sám. V západním světě jídla nás toho zrovna svou pestrostí moc nepřekvapí, kupříkladu v íránské kuchyni je tomu právě  naopak. Celý článek ZDE.



Ten talíř ale nevypadá už tak zle, ne? Já jsem dostal takhle hezky naservírované maso ve Venezuele, nejspíše to byl pes. Člověk by raději neměl vědět, co mu to přinesli k obědu. Rozhodně ne před jídlem:-D


Přidat.eu záložku Print

Vítejte na blogu o inovacích a zajímavostech! Tento blogový vesmír o technologiích 21. století, moderní architektuře, sci-fi, filmových novinách, alternativních přístupech a jiných zajímavostech je tu pro vás. Přejeme hezké počtení a díky za případné komentáře!

0 komentářů: